Het BBQ huis

Sint Elisabethstraat 23, 5261 VK, te Vught

Monolith.

Monolith.

Dit prachtige merk uit Duitsland staat bij ons in verschillende soorten in de barbecue speciaalzaak. Met trots kunnen we u mededelen dat de Avantgarde nu ook te bewonderen is. Dit type heeft alles wat er nodig is om lekker op te koken. Geïntegreerde led verlichting in het handvat, heavy bamboo planken en nog veel meer prachtige details. Maar ook de Icon en Classic zijn bij ons te bewonderen. Alles van dit merk kan door ons worden besteld en geleverd. We zijn officieel dealer van Monolith Nederland. We hebben zo goed als alle accessoires in de winkel staan.


Modellen van Monolith.

Laten we beginnen bij het handige meeneem model van Monolith de Junior. Dit prachtige model kan alles wat je op een kamado kan doen. Er kan een plancha op of pizzasteen. De dome kan bij dit type losgemaakt worden. Dit zodat er een fatsoenlijke plancha op kan. Het model is zeer gemakkelijk mee te nemen op vakantie of een dagje weg. Dan komt er na de Junior de Icon. Het grootste verschil tussen de modellen is de vuurschaal. Waar deze bij de Junior smal naar beneden loopt. Heeft de Icon een bredere basis vuurschaal. Daarmee wordt de Icon iets minder mobiel omdat hier iets meer gewicht bij komt kijken. Het voordeel hiervan is dat er meer houtskool in past waardoor de sessies verlengt worden. Bij deze modellen heb je nog een opzet rvs grill systeem. Hierdoor kan je hoger in je dome een tweede kooklaag aanbrengen. Daar door hou je net wat meer kook oppervlakte over. Alle modellen van Monolith zijn voorzien van een blower inlaat stuk. Met de BBQGuru controller kun je de kamado automatisch op temperatuur houden.

Avantgarde lijn van Monolith. Afgewerkt met Heavy Bamboo zij tafels, voorzien van haken voor je barbecue gereedschap. In een prachtige mat zwarte afwerklaag op het keramiek. Led verlichting op batterijen in het handvat. Onderstel van deze Monolith lijn bestaande uit zwart staal. Daarbij uitgerust met onderplaat voor het bewaren van je extra accessoires.