Het BBQ huis

Sint Elisabethstraat 23, 5261 VK, te Vught

Keij kamado.

Staat in middels alweer een aantal maanden bij ons in de showroom. Hierbij vallen de prachtige matte kleuren groen en blauw al direct op. Als een van de weinige merken op de markt staat Keij kamado voor de matte afwerking. Verder zijn deze kamado's compleet met Divide & Conquer systeem, aslade en beschermhoes. Hiervan hebben we diverse soorten en maten in de winkel staan. Ook aan accessoires ontbreekt het niet, waarvan veel van het merk Keij ook prima in andere kamado's passen.


Keij kamado compact € 469,- pakket incl. hoes en Divide en Conquer systeem. Deze complete kamado wordt geleverd in de kleuren mat blauw. groen en zwart. Het divide en conquer systeem bevat zowel halve maan heat-deflectors als halve maan grill roosters. Deze grill roosters kunnen op verschillende hoogte worden gepositioneerd. Ook zit er een houder bij waar een gietijzeren pan in kan hangen boven de kolen. 

Keij kamado Large € 1.199,- pakket incl. hoes en Divide en Conquer systeem. Deze complete kamado wordt geleverd in de kleuren mat blauw, groen en zwart. Het divide en conquer systeem bevat zowel halve maan heat-deflectors als halve maan grill roosters. Deze grill roosters kunnen op verschillende hoogte worden gepositioneerd. Ook zit er een houder bij waar een gietijzeren pan in kan hangen boven de kolen.

Keij kamado Extra Large € 1.399,- pakket incl. hoes en Divide en Conquer systeem. Deze complete kamado wordt geleverd in de kleuren mat blauw, groen en zwart. Het divide en conquer systeem bevat zowel halve maan heat-deflectors als halve maan grill roosters. Deze grill roosters kunnen op verschillende hoogte worden gepositioneerd. Ook zit er een houder bij waar een gietijzeren pan in kan hangen boven de kolen.